Gratis Aanmelden

Geile dame wil ontmoeten

Datinghier (51)

Hoi ik ben Selena. Gelukkig gescheiden en zeker niet op zoek naar langdurige liefde, alleen geile specials. Ik ben heel eerlijk en heb geen tijd voor misbaksels die mij niet respecteren ! Op zoek naar mannen die tussen 40 en 60 jaar oud zijn, voor een plezierige tijd zonder addertjes onder het gras .Ik werk en reis heel wat, Ik zal niet antwoorden op mannen die in een ander land wonen. Als je meer over deze zakenvrouw wilt weten moet jij mij een bericht sturen. Groetjes Selena

Maak contact met haar
  1. Naam: Datinghier
  2. Leeftijd: 51 Jaar
  3. Woonplaats: Schinnen
  4. Provincie: Noord-holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Oogkleur: Groen
  8. Haarkleur: Blond
  9. Roken: Nee
  10. Geschoren: Ja
  11. Sextoys: Ja
  12. Dominant: Nee
  13. Onderdanig: Nee
  14. Webcam: Nee
  15. Trekt af: Ja
  16. Lingerie: Nee
  17. Facials: Nee
  18. Zoenen: Nee
Geile dame Datinghier van 51 uit , Noord-holland wil ontmoeten
Ibiza7 (56)
★★★★★
Alleenstaande vrouw van 50 zoekt nieuw maatje om samen leuke dingen mee te ondernemen. Leeftijd is niet belangrijk, maar bij voorkeur jonger dan ik. Ik heb een goede baan, doe veel aan sport, verzorg mezelf goed, dus ik hoop hier iemand te kunnen vinden, die goed bij me past. In de eerste instantie een losse relatie, maar als het goed gaat kunnen we het over serieuzere zaken hebben...
Mooie oma (56) neuken
Omasexmarie (75)
★★★★★
voor meer informatie kun je bij mijn sexuele voorkeuren kijken, je mag me ook ten alle tijden een bericht sturen. Ik ben regelmatig op het internet en zal bekijken of ik een reactie heb. ik vind het daarna wel prettig via een andere weg kontact te hebben. Liefs, Marie
Oudere bejaarde (75) contact
Antje (57)
★★★★★
Ik ben een echte naturiste en zoek iemand die daar ook van kan genieten. Mijn ex-partner en ik zijn helaas niet meer samen, maar mijn passie voor naturisme, die ik met hem deelde, is helemaal niet weg. Ik zoek daarom iemand die met mij leuke reisjes wil maken, weekendjes weg wil gaan of thuis leuke dingen wil doen met mij. Relatie is mogelijk indien het echt klikt, maar ik wil eerst zien of we echt bij elkaar passen. Los contact zonder officiële relatie is voor mij op dit moment de optie die de voorkeur krijgt.
Sexy oma (57) wil sex
COPS (63)
★★★★☆
Hallo heren ik ben een getrouwde vrouw en zoek een leuke lieve man die met mij een wilde nacht wil beleven. Kan niet ontvangen, maar ik hou ook enorm veel van buitenseks, dus als je het aanspreekt om mij eens lekker te willen verwennen, dan hoor ik graag snel van je!
Mooie granny (63) neuken
Annette_Das (52)
★★★★★
Ik ben al lang vrijgezel, omdat ik weinig zin heb om me aan een man te binden. Ik hou er wel van om af en toe lekker te vrijen met een leuke jonge heer en daarom heb ik me hier dus ook ingeschreven. Ik zoek een lieve, respectvolle jonge man die met mij naar bed zou willen gaan. Dit is een recente foto van mij en ik hoop dat je mij ook een spannende foto van jezelf wilt sturen, zodat ik kan besluiten of ik je bel of niet. Liefs Annette
Oudere dame (52) verwennen
Juliana4 (69)
★★★★★
Hallo allemaal, leuk dat je even mijn oproepje komt lezen. Ik ben Juliana, 64 jaar en getrouwd, maar mijn man en ik hebben een open huwelijk. Hij vrijt met andere vrouwen en ik mag ook met mannen het bed in duiken. We zijn zelf naturisten die zich graag vermaken met andere naakte stellen... Maar waar ik op dit moment naar zoek zijn leuke mannen die de komende maanden tijd hebben om met mij te daten, want mijn man zal voor enkele maanden naar Amerika gaan... Ik heb natuurlijk geen zin om al die tijd alleen thuis te blijven zitten, dat snap je wel. Ik woon in Den Helder, wat misschien niet voor iedereen goed te bereiken is, maar ik je kunt overnachten is een optie... en verder heb ik een auto, dus er zal zeker wel wat te regelen zijn lijkt me! Tot snel dan maar?
Geile senior (69) zoekt date
Annerieke
★★★★★★★★★☆
Ik mag mijn arm enkele maanden lang niet bewegen als gevolg van een operatie. Ik heb daarom moeite met strijken. Ik zoek iemand die me gratis kan helpen of in ruil voor wat seks..
Strijken (Klus van 1 uur)
Karlien
★★★★★★★★★☆
Heren, ik zit met een rammelende vaatwasser die zijn werk niet meer correct doet. De monteur vraagt er 80 euro voor... Die heb ik niet, dus ik vergoed je graag op een andere manier.
Vaatwasser repareren (Klus van 2 uur)
Kayla
★★★★★★★★★★
Hey, ik zit met een probleempje... mijn fietsband is lek en ik weet niet hoe ik die moet plakken. Fietsenmaker is te duur voor mij. Kan iemand mij helpen in ruil voor seks?
Fietsband plakken (Klus van 1 uur)
Eefke
★★★★★★★★★☆
Ik heb nu al sinds 2 maanden een lek in mijn dak en alle offertes zijn onbetaalbaar. Ik wil het nu op deze manier proberen... met een betaling die 100% in natura is.
Lek repareren (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates